Tarta cu cirese

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tarta cu foietaj si cirese
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Tarta oranaise - aluat de foietaj, cremă patiserie și caise
-
Tarta portugheza - varianta maxi
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Pentru prepararea blatului se bat albuurile spum cu puin sare. Se adaug zahrul i se bat în continuare pân ce zahrul se topete .
- Glbenuurile se freac cu untul moale. Se adaug la albuuri, treptat, se încorporeazesen a de vanilie, apoi fin amestecat cu praful de copt.
- Aluatul se toarn într-o tav de tart înalt, uns cu unt i tapetat cu fin , se pun deasupra cireele curate de sâmburi i scurse bine.
- Atenie. Aluatul se pune într-o tav de tart cu diametrul mai mare sau, mai bine, într-o tav rotund de tort, altfel, în timpul coacerii, va crete i va da pe dinafar .
- Tava se dla cuptor, la foc mic, pentru 40 - 45 de minute, dup care se scoate, se pudreaz cu zahr pudr.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
ANA,
18/06/2017
E BUNA SI USOR DE FACUT.
CAT DESPRE SCRIS NU S-AU INREGISTRAT DIACRITICELE.TOCMAI ASTA E PROVOCAREA ;SA CITESTI PRINTRE RANDURI.
am gătit această rețetă
02/06/2013
Am facut aceasta tarta in 20 de minute a fost gata si a fost si buna. Multumesc !!