Tort buturuga DesertUșor2 ore Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 10 Crema de zahar ars 115 g frisca+115 g lapte+4 galbenusuri+25 g zahar+1 baton vanilie (sau esenta sau zahar vanilat) Foaia cu praline 100 g ciocolata cu lapte+ 25 g unt + 30 g praline+ 60 fulgi de porumb (corn flakes) Blatul 80 g migdale macinate (fin)+ 50 g zahar pudra + 3 albusuri+ 15 g faina + 50 g zahar tos Spuma de ciocolata 5 g gelatina (2.5 foi) + 40 g zahar+ 15 g apa+ 3 galbenusuri+ 175 g ciocolata neagra+ 350 g frisca lichida+ 10 g glucoza/sirop de porumb (daca nu aveti nu e grav) Ganache 50 g zahar, 135 g frisca, 135 g bucatele de ciocolata , 45 g unt Glazura 2 foi de gelatina sau 1/2 lingura de gelatina pudra, 60g frisca, 60g zahar, 50g water, 30g cacao blat mousse crema de zahar ars mousse amestec pralinat mousse ganache blat