Petitchef

Tarta cu crema de nuca de cocos

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele pana se amesteca. Se introduce aluatul format intr-o tava cu diam 33, apasand cu degetele, sau cu capacul unei cutii de metal , pentru a acoperii baza si peretii tavii. Daca degetele devin prea lipicioase poti sa le dai prin zahar pudra.
  • Se coace 15 - 20 minute dupa care se lasa la racit.
    Se regleaza temperatura pe la 190 C si, pe o tava tapetata cu hartie pergament, se presara 20 g nuca de cocos si se prajeste pentru 5 min. Se scoate si se lasa la racit.
  • Intr-un bol se bat galbenusurile. In alt bol se amesteca sarea, amidonul si zaharul peste care se toarna laptele integral si cel de cocos. Se pun intr-o cratita la foc mediu si se lasa la fiert un minut. Se toarna jumatate din compozitie peste galbenusuri, se amesteca si se pune inapoi pe foc.
  • Dupa ce da in clocot se lasa sa fiarba inca un minut, amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga untul, esenta de vanilie si nuca de cocos.
    Se toarna crema peste crusta de biscuiti si se acopera cu o folie de plastic sa nu se formeze crusta.
  • Se lasa tarta sa se raceasca si apoi se da la frigider pentru cel putin 2 ore.Se bate frisca cu esenta de cocos .Se pune frisca batuta peste tarta rece si se presara nuca de cocos prajita anterior.


Poze

Tarta cu crema de nuca de cocos
Tarta cu crema de nuca de cocos - poza 2
Tarta cu crema de nuca de cocos - poza 3
Tarta cu crema de nuca de cocos - poza 4
Tarta cu crema de nuca de cocos - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

20/04/2013

La pamint

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu capsune si crema de patiserie
Tarta cu capsune si crema de patiserie
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Deserturi cu nuca de cocos Deserturi cu nuca de cocos Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează