Petitchef

TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008)

Desert
2 porții
35 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

pt. blat:

pt. crema:

pt. decor :

Preparare

  • Galbenusurile se amesteca cu zaharul, dupa care se adauga nuca prajita si macinata, esenta de rom, faina si se amesteca, dupa care se adauga albusurile batute spuma.
  • Se toarna in forma de copt si se coace.
  • Intr-o cratita se amesteca laptele cu zaharul, ouale intregi, faina si cacaua si se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu untul.
  • Se taie blatul in doua si se umple cu crema de ciocolata.Marginile tortului se imbraca si ele cu crema de ciocolata si se tapeteaza cu ciocolata alba menaj.
  • Se topeste intr-o cratita pe aburi ciocolata neagra menaj, se adauga uleiul si se lasa sa fiarba un pic, dupa care se toarna peste blat si se rade ciocolata alba menaj, dupa care se aseaza ornamentele dorite.


Poze

TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008)
TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008) - poza 2
TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008) - poza 3
TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008) - poza 4
TORT CU NUCA SI CREMA DE CIOCOLATA (CRACIUN 2008) - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

07/03/2015

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează