Bucurati-va de capsune intr-un desert extra dulce si delicios! Si pentru a gusta in liniste aceasta minune din Italia, pregatiti-o intr-un pahar!
Urmati pasii din explicatiile scrise pentru a face acest tiramisu cu capsune.
Ingrediente
3
Materiale
mixer electric
Posh (optional)
pahare
Preparare
Separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul pana cand devin cremoase. Adaugati mascarpone.
Bateti albusurile spuma. Incorporati usor albusurile la preparatul anterior, folosind o spatula.
Taiati capsunele in 4. Inmuiati piscoturile taiate in jumatate, in siropul diluat cu apa, in timp ce asamblati.
Folosind o punga de patiserie (puteti folosi si o lingura), puneti crema pe fundul paharului.
Puneti un piscot inmuiat deasupra si acoperiti-l cu crema. Acoperim cu capsune taiate, apoi cu crema. Puneti iar un piscot inmuiat deasupra. Acoperim cu crema.
La final, decorati cu capsune. Acoperiti paharul cu folie si refrigerati cel putin 4 ore.
Crema Mascarpone: * Puteti adauga semintele dela o pastaie de vanilie sau un extract de vanilie in crema dvs. pentru a o face mai delicioasa. * Nu ezitati sa adaugati un varf de sare la albusuri si bati-le spuma.
Timp de odihna: Cel mai bine este sa lasati tiramisul sa se raceasca peste noapte, iar daca sunteti nerabdatori, 4 ore minim vor fi suficiente.
Decorarea: * Nu ezitati sa adaugati frunze de menta sau de busuioc pe tiramisul dvs. cu capsune. * Puteti aranja capsunele taiate in jumatate pe verticala in pahar, daca acestea se mentin bine.