Tiramisu cu lămâie, un clasic cu o întorsătură acidulată

Desert
Foarte ușor
7 h 40 m
523 Kcal

Vrei să reinventezi tiramisu cu o întorsătură acidulată care schimbă totul? Acest tiramisu cu lămâie este proaspăt, ușor și teribil de captivant! În loc de cafea, biscuiții sunt înmuiați într-un sirop de lămâie și alternați cu o cremă mascarpone netedă condimentată cu coajă de lămâie pentru și mai multă savoare. Rezultatul este un desert însorit care combină dulceața și vioiciunea, perfect pentru a încheia o masă de vară sau pentru a vă surprinde oaspeții cu o reinventare a unui mare clasic italian.

Ingrediente

6

Cremă de lămâie:

Crema tiramisu:

pișcouturi înmuiate:

Decorațiuni:

Materiale

  • cratiță
  • tel
  • folie
  • mixer electric
  • spatulă
  • vas dreptunghiular (aici 23x15cm)