Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ce...
Ingrediente: 3 ardei grasi (taiati in jumatati, curatati si spalati) O jumatate de dovleac mic (curatat ; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din ...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 1 cana pulpa de dovleac copt 1 cana de zahar ½ cana ulei 1 ou 2 cani faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara ½ lingurita sare 1 lingur...
Ingrediente: 450 g dovleac copt 150 g zahar 3 oua 100 g frisca 50 ml ulei de masline virgin 2 lingurite praf de scortisoara 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita n...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.