Ingrediente: jumatate de pachet de foi de tort Dobos 500 ml iaurt 300 ml frisca lichida, nebatuta 60 g zahar 350 g fructe de padure proaspete sau congelate un p...
Ingrediente: Pentru blat: 8 oua 200 g. zahar 100 g. mac 50 g. nuca de cocos razuita 5 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt Pentru crema: 1 plic budinca...
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g cio...
Ingrediente: 1 pachet unt 1 ou 1 l lapte 1 cana gris 250 g zahar 3 linguri miere 1 lingurita amoniac 1 lamaie faina cat cuprinde 1 plic zahar pudra 200 g ciocolat...
Ingrediente: pentru blat: 4 albusuri 1praf sare 5 linguri pline de zahar 1 linguri amidon 5 linguri pline cu nuca macinata pentru crema de unt: 1/2 litru de l...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 3 foi pandispan 300 g ciocolata neagra 200 g ciocolata alba 500 ml frisca lichida 200 g iaurt natur 50 ml sirop menta 3 linguri zahar fin 100 g unt 4...
Ingrediente: 125 g faina 50 g nuci macinate 1 praf de copt 1 praf sare 110 g zahar 120 g iaurt simplu esenta vanilie 110 g ulei 3 oua sucul si coaja de la 2 lamai...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie cu c...
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina 25...
Ingrediente: BLATUL DE RULADA : 5 oua 5 linguri zahar 3 linguri faina 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 3 linguri nuca pisata Esenta de rom un praf de sare CR...