Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g pulpa vita sau vitel



1 ardei gras

4 cepe

2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii

1 l bors de casasau bors la plic

delikat

verdeturi (patrunjel, marar, leustean)

cimbru preferential

smantana preferential

Preparare

  • Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.
  • Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii , asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
  • Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar.
  • Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele , apoi ridicam capacul. Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.

Poze

Ciorba de vacuta, poza 1Ciorba de vacuta, poza 2Ciorba de vacuta, poza 3Ciorba de vacuta, poza 4Ciorba de vacuta, poza 5Ciorba de vacuta, poza 6Ciorba de vacuta, poza 7Ciorba de vacuta, poza 8Ciorba de vacuta, poza 9Ciorba de vacuta, poza 10Ciorba de vacuta, poza 11



Comentarii:

12/09/2013

Perfect ca la restaurant!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2015

NU MARAR LA CIORBE!

(0) (0) Abuz
03/01/2014

F buna

(0) (0) Abuz
08/11/2011

O bunatate!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
8 porții
2h30m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de vacuta cu tarhon
Ciorba de vacuta cu tarhon
8 porții
1h45m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: