Petitchef

Toros kaposzta

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pune varza in apa rece sa iasa din sare si acreala , se clateste bine si se stoarce , dupa care se pune la calit in 100 gr ulei.
  • Separat se pune la calit intro tigaie mai mare (wok) ceapa taiata cubulete , se adauga carnea de porc spalata si taiata bucati potrivite se lasa la calit pana cand se albeste ,se potriveste de sare , piper si boia , se completeaza cu apa si se lasa la fiert 35-40 min.
  • La final se adauga varza si se mai lasa totul 10 min. sa se patrunda aromele .Se serveste fierbinte personal imi place mai mult a doua zi .

Întrebări:




Comentarii:

21/12/2013

Superba

(0) (0) Abuz
26/08/2011

Ador reteta asta, chiar si vara imi place
incercati

(0) (0) Abuz
Jozsef
Jozsef, 01/03/2010

Ca la mama acasa...bun.bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Musaca de varza acra sau varza a la cluj
Musaca de varza acra sau varza a la cluj
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Varza murata cu costite de mistret - toros kaposzta
Varza murata cu costite de mistret - toros kaposzta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei