Petitchef

Ciorba de porc cu varza

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o oala mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata pana cand se inmoaie putin, se adauga morcovul tocat si telina, varza si 2 cani de apa.
  • Se potiveste de sare si piper, cand incepe sa fiarba, se adauga foaia de dafin, carnea, si se mai pune apa sa se acopere bine carnea.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic aprox 1 ora, adunandu-se spuma formata. Pe la jumatatea timpului se adauga zeama de varza.
  • Se adauga rosiile si se mai lasa sa mai fiarba inca 15-20 minute pana cand carnea este bine fiarta si se desface de pe os. Intre timp se mai potriveste de sare si se mai adauga apa daca este nevoie.
  • Se pun taieteii daca se folosesc, si se lasa 5-10 minute sa fiarba si taieteii, se pune verdeata si se stinge focul.


Poze

Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

Foarte gustoasa!

(0) (0) Abuz
13/07/2013

Mancare adevarata

(0) (0) Abuz
03/03/2012

Este o ciorba f. buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează