Petitchef

Caltabos muntenesc

Felul principal
4 porții
3 ore
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In carnea tocata se adauga ceapa, 1 lingurita sare,piper,cimbru,stafide,morcovul ras si orezul spalat bine. Se curata bine matul de porc,se spala si se umple cu amestecul de carne,se leaga la capete si se pune la fiert intr-o cratita de 3 l(depinde cat de lung e matul) .
  • Se adauga 1 foaie de dafin,lamaia taiata felii, o ramurica de cimbru si 2-3 stafide Trebuie sa fiarba cca 1 ora la foc mic Se serveste cald cu covrigi inmuiati in zeama.


Poze

Caltabos muntenesc, poza 1
Caltabos muntenesc, poza 2

Întrebări:




Comentarii (11):

23/12/2013

Foarte super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/12/2013

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/01/2015

Fara stafide a iesit minunata ! :)

(0) (0) Abuz
23/12/2013

Fără stafide este super

(0) (0) Abuz
23/12/2013

F buna !

(0) (0) Abuz
21/12/2013

E ok....

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Si eu sunt de parere ca merge mai bine fara stafide.

(0) (0) Abuz
17/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/12/2013

F bun

(0) (0) Abuz
04/10/2013

Omentariul tău:FARA STAFIDE CRED CA AR FI MAI BUN.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.