Petitchef

Caltabosi cu orez

Felul principal
6 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

Preparare

  • Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele.
  • Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Caltabosi cu orez
Caltabosi cu orez
8 porții
1h20m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Caltabosi
Caltabosi
10 porții
1h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateDe ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei