Petitchef

Caltabosi cu orez

Felul principal
6 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg ficat de porc

1/2 kg inima de porc

1 kg de carne gusa de porc

200 g orez

sare ,piper, cimbru, sfandoc,

3-4 catei de usturoi

Preparare

  • Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele.
  • Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.


Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Caltabosi cu orez
Caltabosi cu orez
8 porții
1h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Caltabosi
Caltabosi
10 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiDe ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?Mirinul sau vinul dulce din orezMirinul sau vinul dulce din orez

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: