Petitchef

Caltabosi cu orez

Felul principal
6 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se fierb ficatul, inima si carnea. Dupa ce au fiert, le trecem prin masina, adaugam orezul ( care a fost tinut in apa calda 1/2 h,in prealabil), usturoiul, condimentele.
  • Se amesteca bine compozitia si seumplu matele( nu se umplu la refiz, deoarece orezul se umfla si riscam sa plezneasca..Se fierb la foc lent cca 40de minute. In timpul fierberii se mai inteapa cu o scobitoare ca sa nu plezneasca.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Cum sa faci orez expandat
Cum sa faci orez expandat
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Caltabosi cu orez
Caltabosi cu orez
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Caltabosi
Caltabosi
10 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
2 ore
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.