Petitchef

Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru sos (2):

Preparare

  • Se spala legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs.
  • Pentru sosul de baza:
    se topeste untul, se adauga faina si laptele. Se fierbe sosul 3 min. Se inchide focul si se adauga frisca lichida, jumatate din parmezan, smantana si condimentele .
  • Se adauga tot sosul un pic racit in castronul in care se bat spuma galbenusurile, in prealabil. Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
  • Se unge o forma cu unt, se presara putin pesmet si se pun in ea straturi de legume si sos.
  • Se presara deasupra sosul ramas parmezan sau branza rasa sau mozzarella. Se da la cuptor 35-40 minute. Se serveste cu sos de rosii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Brocoli, conopida si morcovi gratinati
Brocoli , conopida si morcovi gratinati
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Conopida si dovlecei gratinati
Conopida si dovlecei gratinati
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Souffle de branza cu porumb
Souffle de branza cu porumb
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Soufflé de foie gras
Soufflé de foie gras
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei