Chiftelutele surpriza cu o inima frageda de branza mozzarella :-)
Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti sosul de rosii, pastele si voila: masa este servita!
Datorita explicatiilor noastre scrise, fotografii si video, nu aveti cum sa nu duceti pana la capat aceasta reteta.
Se amesteca laptele si pesmetul si se lasa sa stea cateva minute.
Adaugati carnea de vita, carnea de porc, oul, usturoiul tocat, parmezanul, sarea si amestecati cu mainile.
Luati o portie mica din compozitie si aplatizati-o in palma. Puneti o bila mica de mozzarella in centru si inchideti formand o bila. Procedati la fel cu restul carnii.
Puneti chiftelele la frigider pentru aproximativ 10 minute.
Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti chiftelele cateva minute la foc mediu-inalt.
Dupa ce s-au rumenit, se adauga sosul de roșii si se gatesc, acoperit, timp de 20 de minute la foc mediu.
Serviti pe o farfurie cu spaghete fierte in prealabil si gata!
Pentru 3 portii veti avea 9 chiftele. Puteti congela chiftelele crude. Scoateti-le din congelator si puneti-le in frigider cu o zi inainte si continuati pasul 5. Puteti face un alt sos daca preferati (bechamel, curry, cu ardei, miere, muștar ...).