-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete sosuri
-
Chiftele cu sos
-
Chiftele cu sos roșu
-
Chiftelute in sos de rosii
CHIFTELUTE IN SOS DE ROSII
Preparare
-
Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper. Amestecam compozitia si formam chiftelute mici.
-
Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute.
-
Si apoi adaugam ceapa tocata. Dupa un minut adaugam si paharul de supa.
-
Lasam sa fiarba cam 10 minute la foc mediu pana ce supa scade la jumatate.In acest moment adaugam rosiile cubulete si mai fierbem cateva minute.
-
Cand sosul a mai scazut punem usturoiul praf,potrivim de sare si piper simai lasam la fiert 1 minutel.
-
La final adaugam busuiocul si patrunjelul.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete