Petitchef

Ciorba de varza acra

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Morcovul, patrunjelul si ceapa se curata, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 20 minute.Varza se taie fideluta si se adauga compozitiei de mai sus.
  • Se lasa sa fiarba apoi se adauga pasta tomate, sare daca mai este necesar , piper si se lasa la fiert pina cand varza este fiarta.Se serveste cu smantana.


Întrebări:




Comentarii:

nastase_c2017
nastase_c2017, 02/02/2017

Dati si pozele in dreptul retetelor

(0) (0) Abuz
02/02/2017

Ce ai zice de putin cimbru si ceva costite de porc afumate ?

(0) (0) Abuz
02/02/2017

Nu specifici nimic ce faci cu varza,..o pui la desarat?, o lasi asa nescursa ?,..poate o scurgi si o calesti ?,..vai de mama ei reteta ?

(0) (0) Abuz
adrian_b2015_1_2_3_4_5_6, 02/02/2017

Fără un ciolan afumat ????

(0) (0) Abuz
02/02/2017

Super trebuie incercata !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează