Petitchef

Ciorba de afumatura cu razalai

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Avem nevoie de morcovi,



carne afumata

razalai, vegeta si smantana.

Preparare

  • Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.
  • Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa.
  • Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun razalaii.
  • Se mai adauga si smantana si se lasa sa mai dea un clocot.

Poze

Ciorba de afumatura cu razalai, poza 1Ciorba de afumatura cu razalai, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume cu afumatura
Ciorba de legume cu afumatura
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu afumatura
Ciorba de varza dulce cu afumatura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: