Petitchef

Ciorba de afumatura cu razalai

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.
  • Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa.
  • Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun razalaii.
  • Se mai adauga si smantana si se lasa sa mai dea un clocot.

Poze

Ciorba de afumatura cu razalai, poza 1
Ciorba de afumatura cu razalai, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume cu afumatura
Ciorba de legume cu afumatura
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de fasole tarcata cu afumatura
Ciorba de fasole tarcata cu afumatura
2 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu afumatura
Ciorba de varza dulce cu afumatura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei