Petitchef

CIORBA CU OASE DE PORC SI ZEAMA DE VARZA

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea si se pune la fiert in cca. 4-5 litri apa. Cand incepe sa fiarba se spumuieste bine pana ramane zeama curata.Dupa ce a fiert carnea de jumatate, adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta.
  • Cand a fiert si zarzavatul si carnea se pune fideaua, bulionul si zeama de varza.Se lasa sa dea cateva clocote, se ia oala de pe foc si se adauga oul batut si leusteanul tocat.
  • Daca este nevoie se mai adauga putina sare, asta in functie de cat este zeama de varza de sarata.
    Nota: Daca vrei sa fie zeama limpede , fierbe ciorba la foc domol, nu tare.

N Nely`s Blog

Poze

CIORBA CU OASE DE PORC SI ZEAMA DE VARZA
CIORBA CU OASE DE PORC SI ZEAMA DE VARZA - poza 2
CIORBA CU OASE DE PORC SI ZEAMA DE VARZA - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/12/2013

Acum incep sa o fac,multumesc.

(0) (0) Abuz
21/12/2013

O incerc

(0) (0) Abuz
19/05/2013

Buna supa

(0) (0) Abuz
13/03/2013

Excelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Am sa fac acum pentru prima oara o ciorba de porc pentru ca ai explicat tot cum trebuie si f simplu ms

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Bun

(0) (0) Abuz
18/02/2013

Buna rau

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Buna ciorbita!

(0) (0) Abuz
13/01/2013

Facepofta de mancare

(0) (0) Abuz
28/12/2011

Bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează