Petitchef

Ciorba de fasole cu zeama de varza - de post

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam fasolea si o lasam la inmuiat de seara in apa rece. A doua zi o fiebem in 2-3 ape. Putem fierbe mai multa si oputem pastra in in pungi la congelator si o putem folosii cand avem nevoie si suntem in lipsa de timp.
  • Dupa ce a fiert, calim ceapa tocata marunt, in 2-3 linguri de ulei, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare sau taiat cubulete, ardeiul, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel taiate cubulete si le calim impreuna, adaugam si bulionul si stingem cu putina apa, lasam asa cateva minute.
  • Intre timp pregatim faina, pe care o amestecam cu 2-3 linguri de apa, ca sa nu se faca cocoloase si o trunam peste ceapa calita, completam cu apa si lasam sa fiarbe 10 minute, dupa care vom pune peste fasolea fiarta.
  • O lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam zeama de varza dupa gust.
  • Potrivim gustl de sare, piper, putin cimbru si luam de pe foc. Asezonam cu frunze de telina tocate marunt si marar tocat fin.


Poze

Ciorba de fasole cu zeama de varza - de post
Ciorba de fasole cu zeama de varza - de post - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

16/11/2013

Prea excelenta e mancarea!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
21/02/2014

E foarte buna

(0) (1) Abuz
22/01/2014

Excelenta reteta !!!!!

(0) (1) Abuz
12/12/2013

Buna si sanatoasa!

(0) (1) Abuz
08/04/2013

Bonn

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează