Ciorba de sfecla rosie

De DucesaDucesa
(3.50/5 - 6 voturi)

Este o ciorba racoritoare, usor acrisoara.

Ingrediente

- 1 morcov
- 1 telina
- 1 sfecla rosie
- 1 radacina pastarnac
- 1 fir de praz
- 1/4 varza alba
- 200 g rosii
- 2 cuburi vegeta
- 200 ml bors de casa
- verdeata (patrunjel)

Preparare

Etapa 1

Pune 3 L apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba adaugam prazul tocat, morcovul, telina, pastarnacul si sfecla cubulete. Lasam sa dea un clocot si adaugam varza taiata fideluta, cubuletele de vegeta si rosiile.

Etapa 2

Cand rosiile sunt gata fierte adaugam borsul, mai lasam sa fiarba putin la foc mic si apoi inchidem aragazul. Punem verdeata tocata marunt si 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece.

Etapa 3

Amestecam cu o lingura mare si acoperim cu capac.

Rețete inrudite


Întrebări:



De DucesaDucesa







Punctează această reţetă:

Video sugerat

VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE




Rețete

Articole conexe

Totul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale