Petitchef

Ciorba de sfecla rosie

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor
Este o ciorba racoritoare, usor acrisoara.

Ingrediente

Numarul de porții: 4


1 sfecla rosie

1 radacina pastarnac

1 fir de praz

1/4 varza alba

200 g rosii

2 cuburi vegeta

200 ml bors de casa

verdeata (patrunjel)

Preparare

  • Pune 3 L apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba adaugam prazul tocat, morcovul, telina, pastarnacul si sfecla cubulete. Lasam sa dea un clocot si adaugam varza taiata fideluta, cubuletele de vegeta si rosiile.
  • Cand rosiile sunt gata fierte adaugam borsul, mai lasam sa fiarba putin la foc mic si apoi inchidem aragazul. Punem verdeata tocata marunt si 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece.
  • Amestecam cu o lingura mare si acoperim cu capac.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de sfecla rosie
Ciorba de sfecla rosie
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Totul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaCum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: