Petitchef

Ciorba de sfecla rosie

DucesaDucesamai multe rețete
(3.50/5 - 6 voturi)
Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor
Este o ciorba racoritoare, usor acrisoara.

Ingrediente

- 1 morcov

- 1 telina

- 1 sfecla rosie

- 1 radacina pastarnac

- 1 fir de praz

- 1/4 varza alba

- 200 g rosii

- 2 cuburi vegeta

- 200 ml bors de casa

- verdeata (patrunjel)

Preparare

Etapa 1

Pune 3 L apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba adaugam prazul tocat, morcovul, telina, pastarnacul si sfecla cubulete. Lasam sa dea un clocot si adaugam varza taiata fideluta, cubuletele de vegeta si rosiile.

Etapa 2

Cand rosiile sunt gata fierte adaugam borsul, mai lasam sa fiarba putin la foc mic si apoi inchidem aragazul. Punem verdeata tocata marunt si 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece.

Etapa 3

Amestecam cu o lingura mare si acoperim cu capac.







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale