Petitchef

Ciorba de sfecla rosie

Este o ciorba racoritoare, usor acrisoara.

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pune 3 L apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba adaugam prazul tocat, morcovul, telina, pastarnacul si sfecla cubulete. Lasam sa dea un clocot si adaugam varza taiata fideluta, cubuletele de vegeta si rosiile.
  • Cand rosiile sunt gata fierte adaugam borsul, mai lasam sa fiarba putin la foc mic si apoi inchidem aragazul. Punem verdeata tocata marunt si 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece.
  • Amestecam cu o lingura mare si acoperim cu capac.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Verrine cu rucola si sfecla rosie
Verrine cu rucola si sfecla rosie
20 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează