Petitchef

Ciorba din rasol de porc

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala marecare sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului.Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe lafoc mic.
    Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.
  • Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine silasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si puneleusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.
    Serveste cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.