Petitchef

Ciorba din rasol de porc

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
un rasol de porc (1,5 -2 kg)

1 l bors (sau zeama de varza)

2 morcovi, taiati marunt

2-3 cepe taiate marunt

1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt

1 telina mica, taiata marunt

5 rosii

patrunjel, leustean

sare

Preparare

  • Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala marecare sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului.Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe lafoc mic.
    Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.
  • Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine silasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si puneleusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.
    Serveste cu smantana.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba ardeleneasca de porc
10 porții
1h15m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: