Petitchef

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Felul principal
4 porții
1 h 30 m
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite.
  • Cand zarzavatul este fiert, potrivim de sare, stingem focul. Dregem ciorba cu galbenusul de ou amestecat bine cu smantana si cu putina ciorba din oala, apoi desertam diresatura in oala, presaram verdeata tocata marunt.
  • Cine doreste poate adauga si albusul separat in oala de ciorba. Se serveste ciorba cu ardei iute.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui
Ciorba taraneasca cu carne de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.