Petitchef

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Felul principal
4 porții
90 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
½ kg carne de porc,


2-3 fire ceapa verde,

2-3 fire usturoi

verde,

1 legatura patrunjel verde,

cateva fire de telina verde, 1-2

fire marar verde,

1 cescuta pt cafea cu orez,

200 g mazare bonduelle

congelata,

2 cartofi,

½ de varza mai mica,

4 rosii

cherry, sare, 1 ou, 2 linguri de

smantana.

Preparare

  • Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite.
  • Cand zarzavatul este fiert, potrivim de sare, stingem focul. Dregem ciorba cu galbenusul de ou amestecat bine cu smantana si cu putina ciorba din oala, apoi desertam diresatura in oala, presaram verdeata tocata marunt.
  • Cine doreste poate adauga si albusul separat in oala de ciorba. Se serveste ciorba cu ardei iute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui
Ciorba taraneasca cu carne de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
8 porții
1h5m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.