Petitchef

Cotlet de porc la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 bucati de cotlet de porc fara os

2 linguri bulion

5 linguri ulei de masline


o lingurita secretul gustului

250 ml apa.

Preparare

  • Se spala cotletul si se aseaza intr-o tava:Se amesteca intr-un castron bulionul cu uleiul de masline, apoi se adauga secretul gustului, cimbru si apa.
  • Se toarna amestecul de sus in tava peste cotlet si se da la cuptor pentru o ora cam la foc potrivit:Dupa 30 minute se intoarce.
  • Cand este gata asa arata:Se poate servi alaturi de orez, piure de cartofi sau ce mai credeti voi. Este fraged si bun!



Comentarii (34):

12/02/2014

Oauuuu...!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/10/2013

Merge si fara sos de rosii, un pahar de vin alb adagat exact cu 5 minute inainte sa stingeti focul.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/06/2013

Foarte bun cu garnitura de orez,mazare si morcovi sau brocolii iabusit,sau sparangel dinstuit.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/07/2016

La cate grade se pune cuptorul?

(0) (0) Abuz
26/07/2014

... intodeauna o placere la masa

(0) (0) Abuz
30/04/2014

Un deliciu

(0) (0) Abuz
03/02/2014

Arată minunat!

(0) (0) Abuz
12/01/2014

SUPER

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Super!

(0) (0) Abuz
05/12/2013

Excelent !!!!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Cotlet de porc la cuptor
Cotlet de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: