Petitchef

Friptura din coasta de miel

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Coasta de miel

Lamaie (2 bucati)

-- Usturoi (2 capatani)

Ceapa (2 bucati)

Masline (150 g)


Boia dulce

Vin rosu (400 ml)

Ulei de masline (50 ml)

Preparare

  • Coasta se transaza in 2 bucati, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora.
  • In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor se prepara urmatorul sos:Lamaile se taie bucatele, iar ustoroiul se piseaza.
  • Se adaua cimbrul si boiaua dulce:Se adauga vinul si uleiul:Si in final se adauga ceapa taiata rondele:Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se scurge zeama rezultata.
  • Se adauga maslinele si sosul din vin, si se introduce Vasul Roman la cuptor 30 de minute.Dupa 30 de minute se ia capacul Vasului si se mai introduce la cuptor inca 30 de minute pentru a se rumeni coasta.
  • Dupa un total de 2 ore:Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu multa bere sau sprit.

Poze

Friptura din coasta de miel, poza 1
Friptura din coasta de miel, poza 2
Friptura din coasta de miel, poza 3
Friptura din coasta de miel, poza 4
Friptura din coasta de miel, poza 5
Friptura din coasta de miel, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura din pulpe de pui la capac
Friptura din pulpe de pui la capac
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu garnitura din zucchini
Friptura de porc cu garnitura din zucchini
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.