Petitchef

Friptura din coasta de miel

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Coasta se transaza in 2 bucati, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora.
  • In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor se prepara urmatorul sos:Lamaile se taie bucatele, iar ustoroiul se piseaza.
  • Se adaua cimbrul si boiaua dulce:Se adauga vinul si uleiul:Si in final se adauga ceapa taiata rondele:Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se scurge zeama rezultata.
  • Se adauga maslinele si sosul din vin, si se introduce Vasul Roman la cuptor 30 de minute.Dupa 30 de minute se ia capacul Vasului si se mai introduce la cuptor inca 30 de minute pentru a se rumeni coasta.
  • Dupa un total de 2 ore:Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu multa bere sau sprit.


Poze

Friptura din coasta de miel, poza 1
Friptura din coasta de miel, poza 2
Friptura din coasta de miel, poza 3
Friptura din coasta de miel, poza 4
Friptura din coasta de miel, poza 5
Friptura din coasta de miel, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
3.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.