Petitchef

Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre

Felul principal
4 porții
10 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
    Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

Clo Belgia, 29/04/2019

O rețetă excelentă, dar gătiți mai mult fenicul.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/01/2014

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/03/2015

Carnea pestelui devine opaca? Cum asa, la inceput era transparenta?

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 26/12/2009

Bine,bine...

(0) (0) Abuz
elena27, 25/12/2009

Buna reteta e de incercat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crap la cuptor
Crap la cuptor
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crap cu rosii si ghimbir la cuptor in sos de vin
Crap cu rosii si ghimbir la cuptor in sos de vin
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Crap la gratar cu sos salsa de rosii
Crap la gratar cu sos salsa de rosii
2 porții
2 h 15 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Secretele Coacazelor Negre Secretele Coacazelor Negre Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei