Petitchef

Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre

Felul principal
4 porții
10 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
    Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.


Întrebări:




Comentarii:

Clo Belgia, 29/04/2019

O rețetă excelentă, dar gătiți mai mult fenicul.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/01/2014

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/03/2015

Carnea pestelui devine opaca? Cum asa, la inceput era transparenta?

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 26/12/2009

Bine,bine...

(0) (0) Abuz
elena27, 25/12/2009

Buna reteta e de incercat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Secretele Coacazelor Negre Secretele Coacazelor Negre Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează