Petitchef

Piept de rata cu broccoli

Felul principal
4 porții
1 oră
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea si se pune la fiert. Eu folosesc oala de presiune (30 minute de fiert).
    Se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie fasii late de 1 cm si se pudreaza cu faina.
    Se curata broccoli, se spala si se desfac buchetelele pe care le oparim in apa cu sare pentru 2 minute.
    Ceapa si usturoiul se curata si se toaca.

    Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si prajim nucile caju, le vom scoate si le lasam deoparte.
    Se introduce carnea si se prajeste la foc iute, pana ce devine crocanta, se scoate si se pastreaza la cald.
    Apoi mai adaugam 3 linguri de ulei si calim ceapa si usturoi, adaugam ghimbirul tocat marunt, pe urma broccoli, le prajim 5 minute amestecand.
    La sosul de soia, adaugam vinul si supa (sau apa), se toarna in tigaie si se amesteca.
    Se adauga apoi carnea si se lasa sa se patrunda 5 minute la foc slab.
    Se condimenteaza cu sare si piper si se presara nucile caju.

    Preparatul se serveste cu orez.

    Bon Appetit!


Poze

Piept de rata cu broccoli
Piept de rata cu broccoli - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Broccoli – un superstar nutritional! Broccoli – un superstar nutritional! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează