Petitchef

Piept de rata in vid (Duck breast sous vide)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se scoate carnea cu grija din folie, pentru ca e fierbinte si are multa grasime.
  • Daca servesti pieptul de rata a doua zi, inainte incalzeste-l putin folosind numai incalzitorul de sus, pentru ca pielea sa capete o nuanta aramie.
  • Serveste cu garnitura de cartofi si salata verde.
  • Modul acesta de preparare difera de friptura facuta in punga, pentru ca acolo carnea se face la aburi, pe cand aici se face in suc propriu.

C Cooking with my soul

Poze

Piept de rata in vid (Duck breast sous vide)
Piept de rata in vid (Duck breast sous vide) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează