Petitchef

Piept de rata in vid (Duck breast sous vide)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se scoate carnea cu grija din folie, pentru ca e fierbinte si are multa grasime.
  • Daca servesti pieptul de rata a doua zi, inainte incalzeste-l putin folosind numai incalzitorul de sus, pentru ca pielea sa capete o nuanta aramie.
  • Serveste cu garnitura de cartofi si salata verde.
  • Modul acesta de preparare difera de friptura facuta in punga, pentru ca acolo carnea se face la aburi, pe cand aici se face in suc propriu.

P ptitchef_generic

Poze

Piept de rata in vid (Duck breast sous vide), poza 1
Piept de rata in vid (Duck breast sous vide), poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.