Petitchef

Friptura de porc cu sos de ceapa

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adayga vin,apa si foi de dafin.
  • Se da la cuptor pana este aproape gata,pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.
  • Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.
  • Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.


Poze

Friptura de porc cu sos de ceapa
Friptura de porc cu sos de ceapa - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează