Petitchef

Friptura de porc cu sos de ceapa

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3 felii carne de porc

2 cepe

putin unt

condiment pentru gratar

foi dafin

vin rosu



1 lingura zahar

Preparare

  • Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adayga vin,apa si foi de dafin.
  • Se da la cuptor pana este aproape gata,pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.
  • Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.
  • Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.

Poze

Friptura de porc cu sos de ceapa, poza 1Friptura de porc cu sos de ceapa, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu
Friptura de porc cu sos de vin rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
1.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: