Petitchef

Friptura de porc cu sos de ceapa

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adayga vin,apa si foi de dafin.
  • Se da la cuptor pana este aproape gata,pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.
  • Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.
  • Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.

Poze

Friptura de porc cu sos de ceapa, poza 1
Friptura de porc cu sos de ceapa, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu
Friptura de porc cu sos de vin rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.