Petitchef

Friptura de porc cu lamaie si oregano

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 fileuri de porc potrivite, subtiri

Zeama si coaja rasa de la o lamaie

100 g pesmet

2 lingurite oregano uscat

2 linguri ulei

Preparare

  • Intr-un bol amestecati coaja de lamaie, pesmetul, oregano, sare si piper. In alt bol puneti zeama de lamaie.
  • Dati prima data fileurile prin zeama, apoi prin pesmet. Incingeti uleiul si prajiti carnea pe fiecare parte 3-4 minute pana devine aurie.
  • Serviti-o cu piure facut din cartofi fierti, unt, lapte, nucsoara, sare si piper date la robot pana devine fin.

Poze

Friptura de porc cu lamaie si oregano, poza 1Friptura de porc cu lamaie si oregano, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu mar
Friptura de porc cu mar
6 porții
58 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Friptura de porc in vin cu legume
Friptura de porc in vin cu legume
3 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor
Rețetă Chec cu lamaie si mac - Petitchef
Chec cu lamaie si mac - Petitchef
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: