Halibut in stil mediteranian PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor40 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 3 fileuri de peste Halibut 600g ciuperci Champignon proaspete, pe care le feliem marunt 100-150 g de unt 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa alba medie, tocata marunt 5-6 catei de usturoi tocati marunt 1 lingura de capere 50 g de masline negre (sau verzi) tocate 50 g masline intregi (negre sau verzi) 150 ml de vin alb sec 100 g de rosii tocate din conserva 100 ml de suc de rosii 4-5 frunze de busuioc proaspat, tocat marunt 1 lingurita de oregano uscat sau oregano proaspat 1/3 lingurita de fulgi de chilli rosu 1 lingurita de otet de orez 1 lingura de sos de soia 3 frunze de busuioc proaspat pentru ornat 2 linguri de susan prajit pentru ornat Sare si piper dupa gust