Petitchef

Idei pentru cina ...

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Marinam carnea si o lasam la rece minim 5 ore sau peste noapte.
  • Incingem cuptorul la 22o grade si pregatim o tava pe care o tapetam cu foile de Al, si asezam un grilaj, pe care punem bucatile de carne, partial scurse de marinata.
  • Din acest moment, marinata nu mai e de folos. Carnea va sta la cuptor 35-40 de minute, pana e patrunsa bine. Noi servit cu orez integral cu fasole verde.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Idei pentru cina ..., poza 1
Idei pentru cina ..., poza 2
Idei pentru cina ..., poza 3
Idei pentru cina ..., poza 4
Idei pentru cina ..., poza 5
Idei pentru cina ..., poza 6
Idei pentru cina ..., poza 7
Idei pentru cina ..., poza 8
Idei pentru cina ..., poza 9
Idei pentru cina ..., poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Marinada pentru fripturi
Marinada pentru fripturi
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Zacusca de peste pentru iarna / lutenitsa with fish
Zacusca de peste pentru iarna / lutenitsa with fish
15 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

O cina in 20 de minunte. Gatiti Tortellini! O cina in 20 de minunte. Gatiti Tortellini! 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: