Petitchef

Peste Chinezesc

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Taiem bucatele pestele si il marinam aproximativ 45 minute in 3 linguri de sos de soia amestecat cu 3 lingurite de ghimbir. Dupa ce pestele a stat la marinat, incingem uleiul intr-un wok sau o tigaie incapatoare. Adaugam chimenul si il lasam cateva minute, pana incepe sa pocneasca.
  • Atunci adaugam ceapa tocata rondele si calim cateva minute, pana devine translucida. Adaugam ardeii tocati marunt, eventual cu samburii scosi daca sunt prea picanti, 1 lingurita de ghimbir si piper.
  • Lasam sa se caleasca cateva minute, iar apoi adaugam pestele cu tot cu sosul in care a stat, si punem restul de sos de soia.Punem capac si lasam sa fiarba la foc mic - mediu pana cand pestele este facut si se rupe usor.
  • Daca vi se pare prea putin sos, mai adaugati cateva linguri de apa.A servit cu o garnitura de orez simplu, pentru ca aromele si sosul de la peste erau suficiente si pentru orez. O portie de peste are aproximativ 100 calorii la 100 grame si poate fi un pranz foarte usor si sanatos.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu smantana la cuptor
Peste cu smantana la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi
Peste cu sos meunière si sote de morcovi
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste la cuptor in folie de aluminiu
Peste la cuptor in folie de aluminiu
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.