Petitchef

Brain Masala (Creier condimentat)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aveti nevoie de:

Preparare

  • In cazul in care nu gasiti in comert gata preparat Garam Masala, puteti sa-l preparati foarte usor si acasa.
  • Creierul se spala bine si se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce acesta a fiert, se taie in bucatele mici. Curatam ceapa si se taie julien, dupa care se caleste in ulei. In momentul cand ceapa devine aurie, scoatem jumatate din ceapa si o lasam deoparte.
  • Peste ceapa din tigaie, adaugam pasta de ghimbir, pasta de usturoi, ardeii iuti tocati marunt, iaurtul si prajim bine pentru 10 minute. Mai condimentam cu pudra chilli, pudra de coriandru si Garam Masala.
  • Daca este nevoie adaugam 50 ml apa. Adaugam creierul si agitam usor tigaia, evitam sa amestecam cu lingura.
  • Dupa vreo 10 minute adaugam ceapa prajita pusa deoparte, sucul de la cele 2 lamai si patrunjel verde tocat marunt.


Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui tikka masala
Pui tikka masala
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui tikka masala
Pui tikka masala
4 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Ragout de vita cu galuste din creier
Ragout de vita cu galuste din creier
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Garam masala…din India, cu dragoste! Garam masala…din India, cu dragoste!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei