Petitchef

Legume crocante la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cum se procedeaza:
    Se spala bine legumele si, fara a se curata de coaja, se taie in bastonase de grosimea unui deget, nu mai subtiri.
  • Se pun intr-un castron si se presara cu sare si piper. Se rade coaja lamaii pe razatoarea mica si se stoarce apoi de zeama.
  • Se pune in zeama de lamaie coaja rasa, se adauga zaharul si, dupa ca acesta s-a topit, se pune uleiul, mustarul si rozmarinul, tocat marunt. Se amesteca bine si se toarna sosul format in castron, peste legume.
  • Se amesteca bine, se acopera castronul cu folie de plastic si se pune intr-un loc cald 30 minute. Se pun legumele impreuna cu sosul din castron intr-o tava intinsa si apoi se pune tava in cuptorul incins.
  • Se coc legumele la foc iute pana cand se patrund si se rumenesc bine, devenind astfel crocante.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

06/06/2012

AM ADAUGAT UN SOS DE USTUROI,SI AU FOST MINUNATE!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume la cuptor -foarte gustoase!
Legume la cuptor -foarte gustoase!
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei