O farfurie de linte pe zi asigura energie organismului.
Noi am facut linte cu pulpa de porc, o mancare hranitoare, mai ales cand este frig.
Va ajutam sa faceti aceasta reteta si va punem la dispozitie materialul video de mai jos ;-)
Intr-o cratita puneti bucatile de carne de porc, ceapa intreaga (sau taiati in 2) si acoperiti cu apa. Aduceti la fiebere, indepartati spuma care s-a format si lasati pe foc timp de 1 ora.
Intr-o alta cratita, puneti lintea, morcovul taiat in bucati mici, jumatatea de ceapa taiata grosier si buchetul garni. Puneti sare, piper si acoperiti cu apa. Aduceti la fierbere si gatiti timp de 25 de minute la foc mediu.
Imediat ce timpul de gatire al carnii s-a terminat, recuperati un polonic de supa si puneti-o deoparte. Scurgeti carnea si ceapa.
De asemenea, scurgeti lintea si scoateti buchetul garni. Puneti carnea si lintea scurse intr-o cratita mare, adaugati supa rezervata si amestecati.
Pare o reteta sanatoasa dar e o prostie sa pui lintea la fiert cu apa si sa arunci zeama de la carne , se fierbe mai intai carnea si apoi zeama de la ea se foloseste la linte , in felul asta nu arunci tot gustul mancarii .
Comentarii:
Ce este in buchetul de garni?
Pare o reteta sanatoasa dar e o prostie sa pui lintea la fiert cu apa si sa arunci zeama de la carne , se fierbe mai intai carnea si apoi zeama de la ea se foloseste la linte , in felul asta nu arunci tot gustul mancarii .