Petitchef

Peste la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pete

1 ardei rosu

2 cepe rosii

2-3 catei de usturoi

3-4 rosii

1 rdcin de ptrunjel


70 g pasta de tomate


ptrunjel cimbru

ulei de msline

lamaie

sare

piper

Preparare

  • Se cureti bine pestele. se spala sub jet de apa, se stergi cu un servet si se comdimrnteaza. Se taie ceapa, ardeiul rosu si rosiile in rondele.
  • Morcovi i radacina de patrunjel în felii subiri. Se taie si caelul de usturoi marunt.
  • Într-o tava potrivit de mare, se aseaza pestele, apoi ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, usturoi i ardei cu un pic de ulei de msline.
  • Apoi se adauga rosiile, cimbru, patrunjel tocat si un condimente sare si piper dupa gust. Se pune peste peste si suc de roii concentrat. Se complecteaza cu apa, sau daca aveti zeama de peste.

Poze

Peste la cuptor, poza 1Peste la cuptor, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Gratin de peste, o reteta simpla si usoara




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Peste la cuptor in folie de aluminiu
Peste la cuptor in folie de aluminiu
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: