-
Home
-
Rețete
-
Pilaf
-
Pilaf de quinoa
Pilaf de quinoa
-
(4.6/5 - 240 voturi)
-
21
-
9
Preparare
-
Ceapa se toaca marunt, morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete. Daca alegeti sa puneti si alte legume, taiati-le si pe ele cubulete. Quinoa se pune intr-o sita f deasa si se spala f bine cu apa.
-
Ceapa impreuna cu uleiul si putina apa se caleste pana devine transparenta.
-
Apoi se adauga morcovul si patrunjelul si se calesc si ele putin, avand graija sa aiba destula apa pentru a nu se praji ci mai mult sa se inabuse.
-
Se adauga quinoa, apa si se amesteca din cand in cand. Cand quinoa absoarbe apa si devine transparenta inseamna ca e fiarta.
-
Se inchide focul si se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se serveste ca atare sau ca garnitura la chiftele.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (21):
Reteta excelenta atat simpla cat si cu toate legumele!
.
Foarte buna
Super buna
Trebuie incercata ,banuiesc ca este foarte gustoasa
Am sa o fac si eu !
Simpla,sanatoasa si buna!
O reteta simpla dar buna.
Deosebita!
Supeeer
E o reteta excelenta