Petitchef

Muschi de porc in sos de rosii, picant

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intai m-a ocupat de muschiulet. L-a taiat felii, l-a condimentat cu sare si piper si l-a prajit bine pe ambele parti. L-a acoperit cu folie de aluminiu si l-a lasat in sala de asteptare.
  • A incins uleiul.A adaugat ceapa tocata marunt, a lasat sa se caleasca 2 minute dupa care am adaugat usturoiul feliat si stafidele si a mai calit 2 minute. A pus vinul si a lasat sa fiarba pana s-a evaporat.
  • A pus frumusel continutul din cutia Cirio, zaharul, condimentele uscate si un capac ci deasupra.
  • A dat focul la mic si mi-a facut o cafea :
    Dupa aprox 30-35 minute am adaugat in sos doua linguri de smantana , bucatile de muschi, sare si piper si am mai lasat doua clocote .
  • A oprit focul si am adaugat busuiocul proaspat , a pus tot uscat ca nu aveam proaspat si iubesc busuiocul la fel cum iubesc foaia de dafin, asa ca nu puteam renunta la partea asta din program.


Poze

Muschi de porc in sos de rosii, picant
Muschi de porc in sos de rosii, picant - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

21/02/2016

Picant de la ce?

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Super

(0) (0) Abuz
23/06/2012

Marfa asa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează