Petitchef

Naut batut

Felul principal
4 porții
10 min
2 ore
Ușor
Un altfel de hummus

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat de seara. Acest pas nu este obligatoriu insa astfel nautul fierbe mai repede.
  • A doua zi se varsa apa si se mai clateste o data, dupa care se pune la fiert timp de 30-40 de minute. Atentie! Nautul face o spuma care trebuie indepartata.
  • Dupa ce a fiert, nautul se scurge, se pune in blender sau intr-un robot de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, uleiul de susan(sau tahini), sarea si piperul si se bate pana se face o pasta.
  • Dupa ce s-a facut pasta se scoate din blender si se pune intr-un castron sau farfurie si se amesteca cu ceapa tocata marunt, se presara deasupra susan si patrunjel.

Întrebări:




Comentarii:

14/02/2015

Unde se foloseste usturoiul?

(0) (0) Abuz
20/03/2014

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute de naut
Chiftelute de naut
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Falafel (chiftelute de naut)iii
Falafel (chiftelute de naut)iii
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
1 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?11+1 retete cu naut11+1 retete cu nautPainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Ce poti sa gatesti cu naut?Ce poti sa gatesti cu naut?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei