Petitchef

NAUT BATUT

Un altfel de hummus
Felul principal
4 porții
10 min
2 ore
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat de seara. Acest pas nu este obligatoriu insa astfel nautul fierbe mai repede.
  • A doua zi se varsa apa si se mai clateste o data, dupa care se pune la fiert timp de 30-40 de minute. Atentie! Nautul face o spuma care trebuie indepartata.
  • Dupa ce a fiert, nautul se scurge, se pune in blender sau intr-un robot de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, uleiul de susan(sau tahini), sarea si piperul si se bate pana se face o pasta.
  • Dupa ce s-a facut pasta se scoate din blender si se pune intr-un castron sau farfurie si se amesteca cu ceapa tocata marunt, se presara deasupra susan si patrunjel.


Întrebări:




Comentarii:

14/02/2015

Unde se foloseste usturoiul?

(0) (0) Abuz
20/03/2014

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Ce poti sa gatesti cu naut? Ce poti sa gatesti cu naut? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.