Petitchef

OREZ CU CREVETI/RICE WITH SHRIMP/RISOTTO AI GAMBERETTI

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In putin ulei de masline punem ceapa tocata la calit, apoi adaugam orezul, lasam 2 minute, dupa care punem vinul si lasam pana se evapora tot vinul.
  • Intre timp a pun cam in 2 cani de apa fierbinte putina vegeta, iar dupa ce vinul s-a evaporat a adaugat putin cate putin din acesta apa,pana orezul s-a fiert. Focul trebuie sa fie moale.
  • Totul dureaza in jur de 20 de minute, iar in ultimile 10 minute am adaugat si crevetii. La sfarsit am pus un cubulet de unt , asa orezul va fi mai cremos.
  • Se gusta si in cazul in care mai trebuie condimente se pune..la mine a iesit perfect.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cremos
Orez cremos
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu dovleac
Orez cu dovleac
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez picant cu creveti si sos alb
Orez picant cu creveti si "sos alb"
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun? Cateva cuvinte despre … taiteii de orez Cateva cuvinte despre … taiteii de orez

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei