Petitchef

Risotto cu fructe de mare

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

pentru orez:

1 1/2 canita orez

1/2 canita vin

1/2 ceapa

Putin unt

Apa

Sare,vegeta


pentru fructe de mare:

Fructe de mare

2-3 catei de usturoi

Putin unt

1/2 cana vin

Apa

Preparare

  • Orezul si fructele de mare le preparam separat.
  • Orezul:
    calin ceapa in putin unt, adaugam orezul, lasam 1 minutel, adaugam vinul, lasam pana se evapora, condimentam si adaugam apa.
  • Lasam la foc moale sa fiarba 20 de minute. Fructele de mare:calin usturoiul in unt, adaugam fructele de mare, lasam 2-3 minute, adaugam vinul ,lasam sa se evapore, apoi punem putina apa si lasam cateva minute.
  • Dupa ce orezul s-a fiert, il punem peste fructele de mare, gustam de sare, si presaram patrunjel verde tocat.

Poze

RISOTTO CU FRUCTE DE MARE, poza 1
RISOTTO CU FRUCTE DE MARE, poza 2
RISOTTO CU FRUCTE DE MARE, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

21/02/2019

Extraordinar! Am gătit pentru 6 persoane. A ieșit super bun!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2013

Bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto alla marinara
Risotto alla marinara
4 porții
50 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto cu creveti si mazare
Risotto cu creveti si mazare
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto cu St Jacques si sofran
Risotto cu St Jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: