Petitchef

Papricas de porc

Felul principal
2 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea de porc se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste in ulei si se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se caleste ceapa, se adauga morcovii rasi si ardeii taiati marunt.
  • Dupa cateva minute se adauga boia de ardei si pasta de tomate. Se pun bucatile de carne inapoi si se adauga apa ca sa le acopere si se condimenteaza dupa gust. Se fierbe circa 1 ora.
  • Se face un amestec din smantana , faina si cateva linguri de apa in care fierbe carne si se adauga la amestec cand carnea este fiarta . Se lasa la fiert pana cand sosul este destul de gros.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

08/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz
12/05/2012

Fain

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Papricas cu carne de caprioara
Papricas cu carne de caprioara
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: