Petitchef

Papricas de porc

Felul principal
2 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea de porc se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste in ulei si se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se caleste ceapa, se adauga morcovii rasi si ardeii taiati marunt.
  • Dupa cateva minute se adauga boia de ardei si pasta de tomate. Se pun bucatile de carne inapoi si se adauga apa ca sa le acopere si se condimenteaza dupa gust. Se fierbe circa 1 ora.
  • Se face un amestec din smantana , faina si cateva linguri de apa in care fierbe carne si se adauga la amestec cand carnea este fiarta . Se lasa la fiert pana cand sosul este destul de gros.


Întrebări:




Comentarii:

Valeriu, 19/05/2023

O fac de ani de zile. Foarte gustoasă rețeta

(0) (0) Abuz
08/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz
12/05/2012

Fain

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează