Petitchef

Peste dulce-acrisor

Felul principal
4 porții
35 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem pestele in bucati, il saram si il tinem in marinata o jumatate de ora.Trecem bucatile de peste prin oul batut si apoi le presaram cu amidon.Calim ceapa verde.
    Punem pestele la prajit in alta tigaie.
  • Adaugam mandarinele si ananasul in tigaia cu ceapa si le mai calim putin impreuna. Completam cu zeama de carne si legam sosul cu amidon, apoi condimentam cu sare si piper.
  • Turnam sosul peste bucatile de peste si putem pune langa el orez fiert dupa metoda chinezeasca 100 g de orez se spala si se pun intr-un vas in care se adauga 350 ml de apa rece.
  • Se fierbe orezul la temperatura inalta doua minute, pana apar gauri de forma unui crater la suprafata.
  • Se acopera vasul si se fierbe la o temperatura mai joasa 20 de minute. Se stinge focul, dar nu se ia capacul de pe vas. Se lasa acoperit circa zece minute. Se ia capacul, se afaneaza orezul cu o furculita si se sareaza.


Poze

Peste dulce-acrisor, poza 1
Peste dulce-acrisor, poza 2
Peste dulce-acrisor, poza 3
Peste dulce-acrisor, poza 4
Peste dulce-acrisor, poza 5
Peste dulce-acrisor, poza 6
Peste dulce-acrisor, poza 7
Peste dulce-acrisor, poza 8
Peste dulce-acrisor, poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Kumquat – fructul dulce-acrisor Kumquat – fructul dulce-acrisor Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.