Petitchef

PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI

ceva rafinat si deosebit. dar foarte simplu

Felul principal
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul de pui si se taie fasii ,se condimenteaza
  • Se pune untul in tigaie si se adauga carnea
  • Se scoate si se adauga branza
  • Care se stinge cu smantana
  • Se adauga pieptul de pui
  • Si asta este tot ...


Poze

PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 2
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 3
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 4
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 5
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 6
PIEPT DE PUI CU SOS DE SMANTANA SI BRANZA CU MUCEGAI - poza 7

Întrebări:




Comentarii (13):

cristi_d2005, 21/01/2018

Vai de ea de reteta. Nu se intelege nimic

(0) (0) Abuz
30/01/2016

Trebuie sa fie branza roquefor, este o branza preparata special si este foarte buna la gust, la miros nu prea,si pieptul de pui se da prin faina inainte sa fie pus in tigae, impreuna cu untul se pune un pic de ulei de masline pentru ca untul singur se arde, se poate folosi orice tip de carne, cum ar fi muschiulet de vita, porc, sosul se lasa sa fiarba impreuna cu carnea la foc mic cateva minute, in fotografie sosul este foarte subtire, trebuie sa aiba o textura omogena, este foarte buna si rapid de facut va satuiesc sa o incercati.

(1) (0) Abuz
30/01/2016

Am gasit prin frigider niste branza mai veche care s-a mucegait complet. Pot s-o folosesc pe aceea? Am auzit ca mucegaiul provoaca boli grave, printre care si cancer!

(0) (0) Abuz
27/01/2015

Cu o simpla precizare: ar trebui sa redenumesti reteta intrucat rezultatul este un piept de pui fasii cu sos de branzeturi.

(1) (0) Abuz
16/10/2013

Seamana cu un avorton in imagine ! AAA A CXH !

(0) (0) Abuz
stanciulescu lucia, 16/10/2013

Si eu il fac cu garnitura de cartofi natur super

(0) (0) Abuz
16/10/2013

Simplu si bun

(0) (0) Abuz
16/10/2013

BUN BUN BUN BUN SI FOARTE USOR

(0) (0) Abuz
16/10/2013

FFF buna !!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
16/10/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează