Petitchef

Pui cu sos de branza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge intr-o tigaie uleiul si untul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti pana se rumenesc un pic.Se scot bucatile de carne si se caleste ceapa tocata marunt ~ 1 minut.
  • Adaugam faina si turnam treptat lapte, amestecand continuu cu telul. Adaugam smantana si telemeaua faramitata, amestecant cu telul pana la omogenizare.
  • Adaugam mustarul de Dijon si boiaua si fierbem pana sosul devine omogen. Condimentam cu sare si piper.
  • Adaugam bucatile de carne in sos si mai fierbem cateva minute. Servim alaturi de o salata de rosii.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu sos alb
Pui cu sos alb
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu cartofi la tava si sos alb
Pui cu cartofi la tava si sos alb
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu mazare si sos gorgonzola
Pui cu mazare si sos gorgonzola
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei