Petitchef

Pui cu sos de branza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 buc pulpe de pui (sau piept de pui),

2 linguri ulei

2 linguri unt

4 cepe verzi

2 linguri faina

300 ml lapte

100 ml smantana

100 g telemea de vaca

o lingurita mustar de Dijon

o lingurita boia iute

sare

piper.

Preparare

  • Se incinge intr-o tigaie uleiul si untul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti pana se rumenesc un pic.Se scot bucatile de carne si se caleste ceapa tocata marunt ~ 1 minut.
  • Adaugam faina si turnam treptat lapte, amestecand continuu cu telul. Adaugam smantana si telemeaua faramitata, amestecant cu telul pana la omogenizare.
  • Adaugam mustarul de Dijon si boiaua si fierbem pana sosul devine omogen. Condimentam cu sare si piper.
  • Adaugam bucatile de carne in sos si mai fierbem cateva minute. Servim alaturi de o salata de rosii.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos worcestershire
Pui cu sos worcestershire
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu sos alb
Pui cu sos alb
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu sos worcestershire
Pui cu sos worcestershire
2 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: