Petitchef

Pulpa de curcan cu chimen

Felul principal
4 porții
3 ore
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • 1. Pulpa de curcan, spalata se sareaza, se pipereaza si se lasa pina a doua zi la marinat in zeama citricelor.
    2. A doua zi se presara pe ambele fete cu chimen si se baga la cuptor. Se lasa 10 -15 min in cuptorul incins, sa se coaguleze bine dupa care se scoate si se cresteaza pentru aspect, se acopera cu folie de aluminiu si se da din nou la cuptor cca o ora, sau mai mult daca nu este bine patrunsa.
    3. Dupa prima jumatate de ora se adauga pe langa curcan si ciupercile spalate, curatate si sarate.
    4. Pentru a nu capata aspect urat de la zeama ciupercilor, cartofii se vor pune intr-un vas separat.Dupa ce ati controlat carnea se ia folia pt a se rumeni frumos, si se mai lasa vreo 10 min.


Întrebări:




Comentarii:

12/04/2014

Pare foarte buna, o s-a gatesc chiar azi. Speranta

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Multumesc Petitchef! Foarte fraged a iesit curcanul!

(0) (0) Abuz
24/01/2012

Sper ca la final sa saliveze toata lumea, am combinat si cu oregano

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează