Petitchef

Cartofi cu schinduf si mustar negru

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimen, schinduf, susan, curcuma.
  • Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura.

C Cooking with my soul

Poze

Cartofi cu schinduf si mustar negru, poza 1
Cartofi cu schinduf si mustar negru, poza 2
Cartofi cu schinduf si mustar negru, poza 3
Cartofi cu schinduf si mustar negru, poza 4



Comentarii:

21/03/2014

Excelenta reteta cu schinduf

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
6 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ce stiati sau nu stiati despre Schinduf? Ce stiati sau nu stiati despre Schinduf? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.