Petitchef

Pulpa de curcan la cuptor

Felul principal
2 porții
2 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala carnea si se zvanta, infigem in ea catei de usturoi intr-un castron adanc se pun condimentele, concentratul de pui, 2 linguri de ulei si 150 ml apa, se amesteca bine si se pune carnea in amestecul format, se lasa cel putin 15-20 de minute.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva minute se adauga 750 ml apa clocotita si tot amestecul ramas in castron. Se fierbe la foc mic, intorcand-o din cand in cand de pe o parte pe alta, cam 1 ora pana e aproape moale.
  • Intr-o tava mai inalta puneti pulpa si ce mai este in cratita, adaugati usturoiul zdrobit. Dregeti gustul de sare, piper si dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, inca 45 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava.
  • Ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, intoarceti-o de pe o parte pe alta de cel putin 2 ori. Cand carnea este foarte moale si frumos rumenita este gata. Asezati-o pe un platou taiata felii cu alaturi de cartofi la tava ideea zilei de la Maggi, preparati conform instructiunilor de pe plic.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pulpa de curcan la cuptor, poza 1
Pulpa de curcan la cuptor, poza 2
Pulpa de curcan la cuptor, poza 3
Pulpa de curcan la cuptor, poza 4
Pulpa de curcan la cuptor, poza 5
Pulpa de curcan la cuptor, poza 6
Pulpa de curcan la cuptor, poza 7

Întrebări:




Comentarii (11):

21/07/2015

Care 22 de minute?

(0) (0) Abuz
01/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
13/09/2013

Nu este in regula cu cuburile de pui (sunt sintetice si f.periculoase)am folosit sare si piper,au iesit excelent

(0) (0) Abuz
22/04/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/04/2013

E buna

(0) (0) Abuz
25/01/2013

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Abia astept sa fie gata!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Cam mult ulei,colesterol maxim!!!

(0) (0) Abuz
27/04/2012

Super

(0) (0) Abuz
31/03/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de curcan cu chimen
Pulpa de curcan cu chimen
4 porții
4 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de curcan impanat cu usturoi si legume la cuptor
Pulpa de curcan impanat cu usturoi si legume la cuptor
4 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: