Petitchef

Tocanita de miel

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem 4-5 linguri de ulei in care punem usturoiul taiat felioare si ceapa tocata. Calim doua minute dupa care adaugam cubuletele de carne si le rumenim usor pe toate partile.
  • Adaugam vinul si lasam la foc moderat pana la evaporarea acestuia.
  • Adaugam apoi o cana de apa, ardeii taiati felioare, rozmarinul foile de dafin sare, piper si fierbem innabusit.
  • Cand carnea e bine fiarta punem pasta de tomate si lasam pana se ingroasa sosul.A servit cu mamaliguta si urda framantata cu sare.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de peste
Tocanita de peste
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5


Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.